Saturday, May 27, 2006

Lordi on juutalaisten salaliitto

Aivan nopeasti, koska haluan jo suihkuun ja shoppailemaan kaupungille!

Olen aivan varma, että koko euroviisujuttu on juutalaisten salaliitto. Miettikääpä nyt: Suomi, joka on fiksujen ja osaavien ihmisten maa, ei muka pärjää euroviisuissa, jossa lallatellaan yhdentekeviä viisuja (paitsi Pupe du cire, pupe du son vai miten se meni). Kyse on salaliitosta. Tämän salaliiton takana ovat tietenkin juutalaiset rahamiehet, jotka haluavat horjuttaa Suomen uskonnollista ja moraalista perustusta. Kun 40 vuotta on rähmitty (tai pakotettu kansa ja esiintyjät rähmimään) surkean viisumenestyksen kanssa, niin totta kai koko kansa pääministeriä ja presidenttiä myöten sekoaa, kun voittajaksi tuleekin satanismia ja hirviömäisyyttä avoimesti palvova bändi. Ei siinä millään muulla ole enää väliä kuin sillä että pääministerikin myy sielunsa Paholaiselle. Ja Suomen yhteiskuntarakennelma on murtuva. Tähän tähtäsivät Siionin viisaat. Euroviisuihin. Uskokaa minua.

2 comments:

Unknown said...

aika mielenkiintoinen ajatus. juutalaisten salaliittojahan riittää... jos olit tosissasi, vaikutat melko mielenkiintoiselta kaverilta...

Juri said...

Pakko vääntää rautalangasta: vitsihän tuo oli. Mutta olen aivan varma, että jos tämä elää ja liikkuu netissä, niin joku ottaa väitteen tosissaan ja kirjoittaa siitä kirjan. Ovathan EU ja euroviisut kuitenkin jotenkin vähän niin kuin sama asia. Vai mitä?