Wednesday, April 12, 2006

Sielunvihollinen asialla

Huomasiko kukaan, että Ajankohtaisen Kakkosen uskontokeskustelua seurasi 666 000 katsojaa?

5 comments:

jukkahoo said...

Olisin kyllä huomattavasti huolestuneempi, mikäli niitä "seuraajia" olisi ollut vain 666 kappaletta. Toisaalta, niin olisi varmaan ollut Ajankohtainen kakkonenkin. :)

Sana ylös:

"Miten on mahdollista, että niinkin vokaalivapaalta vyöhykkeeltä kuin Balkan ja kyseinen seutukunta on ilmestynyt Dracula-niminen heebo? Kolme vokaalia! Luulisi että miekkosen nimi olisi ennemminkin jokin Dracrdzm?"

Anonymous said...

Huomasin. Eipä ihme, uskonto on kuuma aihe. Ohjelmaan oli tosin valittu melkoisia äärilinjan keskustelijoita: etenkin muutamat hihhulikristityt olivat pelottavan typeriä. Nuo jumalan karitsat juoksisivat ilosta kirmaten pyhään sotaan mitä tahansa vihollista vastaan.

Juri said...

Itse en kuulunut valittuihin 666 tuhanteen enkä siis pysty kommentoimaan ohjelmaa millään tavalla. Uskovaisten omistautuneisuus ja pakkomielteisyys on jollain perverssillä tavalla kiehtovaa. Heistä saa hyvää draamaa, kuten todistaa vaikkapa Solondzin Palindromes.

Mutta hei, Jukkahoo, word up: mikä ihmeen "vokaalivapaa"? "Vo-kaa-li-ton"! Read my lips! Muutoin "Sana ylös" -projektisi on hienointa tilapääkirjallisuutta tällä hetkellä? Kerääpä kaikki kontribuutiosi ylös ja tehdään niistä kirja! Qnsde!

jukkahoo said...

Ulps! Pahoitteluni suomen kielen pahasti pitelemisestäni. Anglismit ovat toki hyi-hyi ja Aivan Väärin, mutta välillä vain niin kohdalleen osuvia, että on yksinkertiaesti vain pakko seurata kielipuolista muusaansa.


Woerd Up:

Lesser known fact from Hitch-Hiker's Guide to the Galaxy:
Originally Zaphod Beeblebrox's other head was named Zbqud Beeblebrox, but due to some ancient Constitutional Galactic Law, the President was only allowed to hold office with the name of the primary head.

jukkahoo said...

Pakko jatkaa!

Woerd up:

The middle-aged woman at the counter threw a sad mildfz, that was barely noticed by the clerk and totally ignored by the other clients of the shabby 7-11.